• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Чемпіонат Житомирської області з Таеквон-до (ITF).

Чемпіонат Житомирської області з Таеквон-до (ITF).

2017-05-10

6 травня, в м. Житомирі, на базі спортивного комплексу Житомирського агроекологічного університету, відбувся закритий чемпіонат Житомирської області з Таеквон-до (ITF). В ньому приймали участь команди з Ємільчино, Баранівки, Іршанська, Ружина, м. Житомира, та звісно з Новограда-Волинського. Результати нашої, досить молодої команди, для яких це були другі змагання, перевершили всі сподівання. Десять спортсменів, які були у складі команди, вибороли 13 нагород, з яких 6 золотих, 4 срібних і 3 бронзи, адже декілька бійців приймали участь у двох дисциплінах одразу – тулі (формальні вправи), та спаринги. З десяти членів команди семеро були вихованці Гімназії.

Одразу 2 золота (спаринг, тулі), виборола Рацлова Аліна (Гімназія, 4Б кл.), причому в дисципліні «тулі» перемогла суперницю з жовтим поясом.

Два срібла (спаринг, тулі), завоював Захарченко Максим (Гімназія, 3В), який у півфінальному бою переміг сильного бійця, провівши дуже яскравий і видовищний бій, та в фіналі поступився по очках з незначною перевагою бійцю з великим досвідом. Тимощук Діана (Гімназія, 3в) та Туманов Віталій (Гімназія, 1В), теж приїхали додому зі срібними медалями, для Віталія це були перші змагання.

Бронзу вибороли Самойлюкевич Андрій (Гімназія, 3Б), показавши результат на других змаганнях поспіль, Салко Данило (Гімназія, 1В), який покращив свої бійцівські якості, Шостак Тарас (Гімназія, 2А), який теж дебютував на цих змаганнях, дуже гідно вів бій, навіть першу частину бою перемагав свого суперника, та в другому раунді поступився досвіду.

Загалом на цьому чемпіонаті області, Новоград-Волинські таеквондисти довели, що мають гідний рівень підготовки, та складають серйозну конкуренцію для інших спортсменів нашої області, про що свідчить кількість і якість нагород.

Пуляєв А.

/Files/images/0_1_akts/IMG_9625.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 301

Коментарi