Акція «Зупинимо сміттєву повінь!»

2017-04-06

Спокійно несе свої води між мальовничими берегами річка Случ, яка є окрасою рідного міста Новограда-Волинського. Кожного року навесні учні рою «Хмель» та педагогічний колектив НВК «Гімназія імені Лесі Українки-школа І ступеня» працюють над проектом «Рідній Случі-чисті води». Метою доброї справи є залучення учнівської молоді до практичної природоохоронної роботи, спрямованої на охорону і поліпшення стану, раціональне використання водних ресурсів та збереження чистоти прибережної зони водоймища.

Діти дбають про чистоту річки, яка є окрасою рідного міста. Під час проведення акції учні прибирають сміття на берегах річки. Працюють над екологічними проектами та презентують їх на тематичних лінійках, виховних годинах, шкільних заходах, які присвячені тематиці захисту довкілля. 6 квітня гімназисти – учасники рою «Хмель» активно долучилися до акції «Рідній Случі-чисті води!».

Непокоїть учнів школи й чистота берегів місцевої річки Случ, яка , на жаль, захаращена пластиковими пляшками та целофановими пакетами, сухим гіллям. Саме тому була проведена акція «Зупинимо сміттєву повінь». Озброївшись санітарно-гігієнічними засобами, учні рою «Хмель» збирали пластикові пляшки та поліетиленові пакети, яких чимало залишили після себе недобросовісні відпочиваючі під час літнього відпочинку.

По закінченню акції всі отримали задоволення від виконаних добрих справ та тісного спілкування з природою. І все це на свіжому повітрі.

Л.В. Шуляк

/Files/images/0_1_akts/vodi/IMG_2640.JPG

/Files/images/0_1_akts/vodi/IMG_2638.JPG

/Files/images/0_1_akts/vodi/IMG_2635.JPG

/Files/images/0_1_akts/vodi/IMG_2633.JPG

/Files/images/0_1_akts/vodi/IMG_2632.JPG

/Files/images/0_1_akts/vodi/IMG_2631.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 361

Коментарi