ГОРДІСТЬ ГІМНАЗІЇ

2016-05-30

Цього року ДПА та ЗНО з української мови, математики та історії України для одинадцятикласників проводились одночасно. Така ініціатива МОНУ стала неабияким випробуванням для медалістів, адже низькі результати ЗНО та ДПА могли призвести до втрати медалі.

27 травня 2016р. стали відомі результати ЗНО та ДПА.

Приємно, що всі дев’ять гімназистів-претендентів на нагородження медалями гідно витримали ці випробування і підтвердили свої грунтовні знання високими результатами.

Вітаємо Герасимчук Наталію, Люлевич Анастасію, Нарадова Дар’ю з отриманням відзнаки «За високі досягнення у навчанні » та нагородження золотою медаллю, а Злочевську Юлію, Костюк Аліну, Летушева Олексія, Стародуб Ірину, Плисак Тетяну та Сулковську Магду з отриманням відзнаки «За досягнення у навчанні» та нагородження срібною медаллю.

Молодці! Нехай щастить вам у самостійному житті.

/Files/images/0_medalist/9.jpg

/Files/images/0_medalist/8.jpg

/Files/images/0_medalist/7.jpg

/Files/images/0_medalist/6.jpg

/Files/images/0_medalist/5.jpg

/Files/images/0_medalist/4.jpg

/Files/images/0_medalist/3.jpg

/Files/images/0_medalist/10.jpg

/Files/images/0_medalist/1.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 386

Коментарi

  • asClumyxe64y

    2016-12-18 04:12:36

    [url=http://prednisone20mg.date/]related site[/url] [url=http://celebrexonline.club/]celebrex online[/url] [url=http://buysilagraonline.webcam/]silagra[/url] [url=http://cymbaltacost.click/]cymbalta cost[/url] [url=http://cefixime.us/]cefixime[/url] [url=http://buychloromycetin.party/]chloromycetin without prescription[/url]...