• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Участь у 21-й щорічній конференції Українського відділення Міжнародної асоціації вчителів англійської мови як іноземної (IATEFL)

Участь у 21-й щорічній конференції Українського відділення Міжнародної асоціації вчителів англійської мови як іноземної (IATEFL)

2016-04-21

Вчителі НВК Андрійчук Л.М., Савчук Т. А. взяли участь у 21-й щорічній конференції Українського відділення Міжнародної асоціації вчителів англійської мови як іноземної (IATEFL). Цього року конференція відбулась 08-09 квітня 2016 року в Київському університеті імені Бориса Грінченка.

Конференція була організована українським відділенням Міжнародної асоціації викладачів англійської мови як іноземної за сприяння Британської ради в Україні.

У заході взяли участь заступник Міністра освіти і науки України Павло Хобзей, директор Британської Ради в Україні Саймон Вільямс; заступник Посла Сполученого Королівства Великої Британії Хелен Фейзі; президент Українського відділення Міжнародної асоціації вчителів англійської мови як іноземної IATEFL Ганна Чуйко; президент Міжнародної асоціації вчителів англійської мови як іноземної IATEFL Маргарет Розенберг; головний спеціаліст департаменту загальної середньої та дошкільної освіти МОН України Оксана Коваленко; проректор з наукової роботи Київського університету імені Бориса Грінченка Наталія Віннікова.

Серед учасників конференції були вчителі середніх та спеціалізованих шкіл, викладачі університетів, інститутів та коледжів. Всі вони мали змогу на вибір взяти участь у роботі 25 секційних занять.

Робота конференції була насиченою, цікавою, інформативною та плідною. Перед початком роботи конференцій'! учасники мали змогу ознайомитись та придбати автентичну навчальну літературу, представлену кращими європейськими видавництвами.

Під час дводенної конференції вчителі відвідали пленарні засідання, засідання секцій, семінари-практикуми та взяли участь в обговоренні актуальних питань викладання англійської мови як іноземної в умовах сучасності. Всі учасники конференції отримали міжнародні сертифікати.

Кiлькiсть переглядiв: 235

Коментарi