• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Наші перемоги (Міні-нарис про дівчинку-намистинку)

Наші перемоги (Міні-нарис про дівчинку-намистинку)

2016-03-11

Долаючи вершину, матимеш середину.

Г.Сковорода

Не випадково епіграфом до міні-нарису взяла слова Григорія Сковороди, бо ж справді, торуючи шлях до високих здобутків, людина отримує незамінний багаж знань, який, мовиться в народі, за плечима не носити. Зернина до зернини ─ і маєш безцінний життєвий досвід. Тому як учитель щиро радію за перемоги своїх вихованців, які щоденною наполегливою працею здобувають знання, отримують досвід і, закономірно, сягають перших маленьких перемог.

Дівчинка-намистинка ─ то Діхтієвська Аліна, учениця 6-В класу Новоград-Волинського НВК «Гімназія імені Лесі Українки ─ школа I ступеня». Чому намистинка? Бо чепурна та гарна в усьому: зовні, у навчанні, у стосунках з товаришами, наставниками. Тендітна, уважна, чемна та стримана.

Ще навчальний рік не добіг кінця, та Аліна нанизала на разок свого намиста чимало перемог: II місце на міському етапі XVII Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика, I місце на міському етапі VI Мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка, I місце на міському етапі конкурсу на кращий літературний твір будь-якого жанру «До Лесі наша думка лине...», I місце на шкільному конкурсі читців, присвяченому Лесі Українці, I місце на міському конкурсі читців, присвяченому Т. Г. Шевченку.

Гарні результати, чи не так?! Безперечно! Намисто вдалося на славу! І це, сподіваємося, тільки початок сходження до вершини пізнання та самовдосконалення.

Намистинко, крокуй упевнено вперед і вір у свої сили, не полишай бажання трудитися задля безцінного досвіду.

Учитель української мови та літератури Букша Т. Д.

/Files/images/0_dekada_2016/P3105604.JPG

/Files/images/0_dekada_2016/P3105601.JPG

/Files/images/0_dekada_2016/P3105601.JPG

/Files/images/0_dekada_2016/P3105594.JPG

/Files/images/0_dekada_2016/P3105592.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 258

Коментарi