святкування дня закоханих

2016-02-25

Уже стало доброю традицією в гімназії проводити заходи, які ознайомлюють учнів із культурою, традиціями, святами англомовних країн. Учителі кафедри іноземних мов проводять цікаві вечори, конкурси, літературні вітальні тощо. Цього року незвичайно, особливо яскраво і цікаво пройшло свято «Хелоуін» для учнів 9-11 класів. А напередодні Дня закоханих гімназисти отримали чудову можливість познайомитись із історією цього свята, дізнатись про святкування його у різних країнах, представити власні тематичні презентації і, звичайно, ще раз переконатись, що найвище і найсвятіше почуття у світі - це почуття кохання. Підготували і організували вечір, присвячений Дню святого Валентина, вчителі англійської мови Савчук Тетяна Анатоліївна, Андрійчук Лідія Михайлівна та Яковенко Ярослава Олександрівна.

Гостей на вечірці було багато: учні 8-11 класів, учителі, батьки гімназистів. Спілкування весь вечір відбувалося тільки англійською мовою. Спочатку учні 11-х класів представили свої презентації про кохання відомих людей «Love of the Greatest». Випускники показали, наскільки добре вони володіють ІКТ та як вільно почуваються, говорячи англійською. Друга частина вечора була не менш цікавою і захопливою, адже почалася боротьба за корони короля та королеви вечора. Іще при вході на свято діти отримали картки, але лише шість із них мали особливий статус претендентів на короля та королеву вечора. За корони змагалися троє хлопців та троє дівчат. Змагання проходили у цікавій формі: завдання були спрямовані на ерудицію, логічне мислення, почуття гумору та знання англійської мови. Час між змаганнями був заповнений чудовими номерами учнів: і пісні, і танці, і сценки, і навіть власний «фільм» про індійську родину. Журі було складно визначити найкращих, але без переможців не буває. Королем і королевою свята стали учні 10-Б класу Крупович Дарина та Павловський Ярослав.

Закінчилося свято яскравою дискотекою.

Гімназисти щиро вдячні своїм учителям англійської мови, які не тільки гарно навчають англійській мові, а ще й вміють організувати для дітей справжнє свято.

Кiлькiсть переглядiв: 284

Коментарi