• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Підсумки обласного етапу конкурсу «Якби міліціонером був я»

Підсумки обласного етапу конкурсу «Якби міліціонером був я»

2013-12-25

Конкурс творчих робіт на тему «Якби міліціонером був я» проводився Управлінням внутрішніх справ України в області спільно з департаментом сім`ї, молоді та спорту та управлінням освіти та науки Житомирської облдержадміністрації упродовж осені. Учасники самостійно обирали техніку виконання роботи. 23 листопада було проведено перший етап конкурсу при Новоград-Волинському МВ УМВС, в якому перемогу здобула учениця НВК «Гімназія імені Лесі Українки - школа І ступеня» Шуляк Анастасія.

Саме 19 грудня, у День Святого Миколая, в УМВС України в Житомирській області підводились підсумки обласного етапу і відбулося урочисте нагородження лауреатів та переможців тематичного конкурсу. На розгляд журі усіх етапів проведення конкурсу було представлено близько тисячі різнопланових дитячих робіт. Роботи учасників вражали своєю глибиною та різноманітністю.

Лише тринадцятеро лауреатів отримали від керівництва УМВС дипломи, цінні подарунки й солодощі. Саме такий чудовий подарунок – мобільний телефон, електронну карту пам‘яті та диплом лауреата отримала наша гімназистка, учениця 6-А класу, Шуляк Анастасія. ЇЇ робота «Лялька-міліціонер» вразила членів журі своєю неповторністю і була високо оцінена.

/Files/images/zahodi/IMG_0686.JPG

Правоохоронці підготували для учасників безліч сюрпризних моментів. Чудові вітання подарували артисти Житомирського училища культури і мистецтв ім. І.Огієнка. Змістовним заходом стало відвідування музею історії міліції Житомирщини. Ознайомившись з невідомими історичними фактами, учасники розширили свої уявлення про повсякденну нелегку і небезпечну працю правоохоронців. Під час святкового солодкого частування діти ділилися між собою власними враженнями від цікавого пізнавального свята.

Тож бажаємо тобі, Анастасіє, нових звершень і перемог!

Кiлькiсть переглядiв: 372

Коментарi