«Гімназія має таланти!»

2013-11-27

Гімназія має таланти!

Щороку в гімназії ведеться активний пошук талановитих, неординарних особистостей як в інтелектуальній, так і творчій діяльності. Шоу запалює нові «зірочки» на творчому небосхилі вже четвертий рік поспіль. Оргкомітету фестивалю було подано 41 заявку. Бажаючих було досить багато, деякі з них ще зовсім недосвідчені, але всі підійшли до поставленого завдання серйозно і відповідально.

/Files/images/zahodi/DSC_0449.JPG

І ось 21 листопада. В гімназії неймовірно галасно та весело, адже святковий настрій притаманний кожному учаснику та глядачу захоплюючої конкурсно-розважальної програми «Гімназія має таланти». Учні презентувати свої вокальні, хореографічні здібності та вміння грати на музичних інструментах. Свято було справжнім захоплюючим дійством для учнів, вчителів, батьків і гостей гімназії. Актова зала нашого закладу була наповнена радістю та позитивними емоціями.

/Files/images/zahodi/DSC_0455.JPG

Оцінювати виступи конкурсантів були запрошені досвідчені поціновувачі мистецтва, а саме: Заслужений працівник культури України М.І. Мартинюк, режисер загальноміських заходів І.І. Панасюк та методист Новоград-Волинського ІМЦ Т.М. Балаушко. Програму вели майстрині своєї справи учениці 10-Б класу Волкова Вікторія та Павлюк Тетяна.

/Files/images/zahodi/DSC_0473.JPG

Виступи гімназистів були справді «зірковими», дуже оригінальними, веселими, жоден із них не був схожий на інший. Учасники передавали всю свою позитивну енергію залу, який щоразу вибухав гучними оплесками. Юні таланти надавали своїм номерам цікавого художнього оформлення, підбирали костюми, використовували цікавий реквізит, вражали чистотою інтонації, хореографічною майстерністю, артистизмом.

/Files/images/zahodi/DSC_0497.JPG

Вперше на гімназійну сцену вийшли учні 1-А класу з композицією «Ми маленькі зірочки». Зал подарував дебютантам шквал оплесків. І саме учні 1-А здобули перемогу у номінації «Зірки сцени». Із захопленням сприймали гумористичні виступи Чорній Олі та Романюка Данила, учнів 7-А класу, з пародіями на відомих артистів естради. Мелодійно прозвучав дует учениць 9-Б класу - Гальчук А.(вокал) та Пацури Е.(гітара). Зачаровано слухали виступ Мельничук Лізи, учениці 10-Б класу, яка стала переможцем у номінації «Золотий голос гімназіїї». Всіх глядачів захопила запальна композиція латиноамериканських танців Літвінова В.і Вігерта Е.(10-А), які здобули перемогу у номінації «Боги танцю».

/Files/images/zahodi/DSC_0573.JPG

Стало приємною несподіванкою виступ випускника нашого навчального закладу, а нині студента Острозької академії Олександра Дейнеки, який зачарував всіх присутніх виконанням своїх авторських пісень.

Загалом, весь фестиваль пройшов вдало і невимушено. Глядачі отримали масу позитивних емоцій і приємних вражень.

/Files/images/zahodi/DSC_0667.JPG

Щиро дякую всім, хто вкладає велику працю, витримку, професіоналізм у розвиток творчих здібностей гімназистів. Зичу всім учасникам нових творчих злетів, подальших успіхів у розвитку здібностей, батькам – наснаги для підтримки для юних обдарувань, вчителям – творчої невичерпної енергії в нелегкій праці становлення особистості дитини та розвитку її талантів.

Якщо є таланти, є кому їх навчати і опікуватися ними, є і Україна з великою надією на краще майбутнє!

Вікторія Ломова

заступник директора НВК з виховної роботи

Кiлькiсть переглядiв: 395

Коментарi