Якби міліціонером був я

2013-11-25

/Files/images/zahodi/DSCN2405.jpg

У період з 25 жовтня по 20 листопада в НВК «Гімназія імені Лесі Українки – школа І ступеня» проводився шкільний етап обласного конкурсу дитячої творчості під назвою «Якби міліціонером був я». Цей конкурс був оголошений Управлінням міністерства внутрішніх справ України в Житомирській області спільно з управлінням освіти і науки, а також департаментом сім’ї, молоді та спорту./Files/images/zahodi/DSCN2488.jpg

Конкурс проводився з метою підтримки та розвитку творчих здібностей дітей, профілактики негативних явищ у дитячому середовищі, морального виховання підростаючого покоління, зміцнення зв’язку населення з міліцією.

Переможцями шкільного етапу конкурсу стали Шуляк Анастасія (6-А кл.) і Жовтецька Марина (8-Бкл.). Наші учениці представили свої роботи на міському рівні.

/Files/images/zahodi/DSCN2494.jpg23 листопада в приміщенні Новоград-Волинського МВ УМВС України в Житомирській області відбувся міський етап конкурсу. Представлені роботи оцінювало компетентне журі. Всіх учасників міського етапу конкурсу було нагороджено солодкими призами, квітами та дипломами.

ГІМНАЗИСТКА Анастасія Шуляк здобула впевнену перемогу. ЇЇ роботу «Краса і добро збережуть світ» буде направлено в м. Житомир для подальшої участі в другому етапі. А переможця обласного конкурсу буде нагороджено путівкою в Міжнародний дитячий центр «Артек».

Хай щастить тобі, Анастасіє!

Кiлькiсть переглядiв: 363

Коментарi